Selecteer een pagina

Omdat het landelijk netwerk nog steeds groeit vonden we het tijd voor een echt logo. Een logo dat zowel iets zegt over het landelijke karakter, het straatniveau en natuurlijk lief & leed. Peter Snaterse heeft op basis van deze wensen een mooi resultaat gemaakt. Zie hier het logo en we hebben het natuurlijk ook meteen op de website en onze LinkedInpagina toegevoegd.

 

Wil je het ook gebruiken voor een bijeenkomst of om aan te geven dat je onderdeel bent van een landelijke club, stuur ons dan even een mailtje. We hebben het logo beschikbaar in de extensies .jpg, .eps en .png.

Website vernieuwd

Tijdens de online meeting met een groot aantal gemeenten uit het netwerk spraken we af een aantal zaken gezamenlijk op te pakken. Een daarvan was een eenmalige redactievergadering om de website verder te verbeteren. Roy van Schie (Noordwijk) en Karin Frankenhuyzen (Rijswijk) hebben met ons meegedacht. Naar aanleiding van dit nuttige overleg hebben we een aantal vernieuwingen op de website toegevoegd. Op de homepage staat bijvoorbeeld steeds de meest recent aangesloten gemeente uitgelicht. Ook hebben we bijvoorbeeld een kopje veelgestelde vragen toegevoegd en een aantal artikelen over lief en leed in de landelijke media. Maar neem vooral zelf een kijkje op: www.liefenleedstraat.nl